Uitzending
Pauw - 15-9-2014

15-9-2014

Pauw

2292 x bekeken | 1 reacties
8
Midas Dekkers
Veel ophef dit weekend over het Limburgse Weert. De brandweer redde daar zondagochtend acht wilde zwijntjes uit de Zuid-Willemsvaart. Lang konden de dieren niet van hun vrijheid genieten, want enkele minuten later werden ze alsnog afgeschoten door een jager. Midas Dekkers is vanavond te gast om het te hebben over deze merkwaardige regeling. Ook is de Limurgse gedeputeerde Patrick van der Broeck te gast. Met hem spreken we over het Zwijntjesbeleid van de provincie Limburg.

Bram Moszkowicz
Nieuwe beschuldigingen aan het adres van Willem Holleeder. Volgens een nieuwe kroongetuige, Fred R., zou Holleeder de opdrachtgever zijn bij liquidaties van Cor van Hout, Kees Houtman en Thomas van der Bijl. Voor het Openbaar Ministerie genoeg reden om een nieuw onderzoek naar hem te starten. Bram Moskowicz was jarenlang de advocaat van Willem Holleeder. Hij praat met Pauw over het fenomeen van de kroongetuige en welke invloed dit heeft op het strafproces.

Abdelkarim El-Fassi en Nasrdin Dchar
Abdelkarim El-Fassi en Nasrdin Dchar hebben een missie. Ze willen niet steeds blijven herhalen wat ze allemaal niet zijn. Ze zijn geen extremist, geen crimineel en niet-niet ge´ntegreerd. "We willen ons niet hoeven verdedigen, maar juist iets bijdragen door mooie dingen te maken." Voor hun de reden om het theater in te gaan met Mijn vader de expat + oumi: een avond vol met verhalen van migranten en hun kinderen. Wat kunnen we van elkaar leren? Vanavond bij Pauw vertellen ze over hun missie.

Arjan Erkel
Zaterdag publiceerde IS een video waarin het derde westerse slachtoffer, David Haines, werd geŰxecuteerd. De Britse Alan Henning schijnt het volgende slachtoffer te worden. Arjan Erkel kan als een van de weinigen een beetje begrijpen wat de ontvoerde journalisten moeten hebben meegemaakt. Waarom ogen de mannen in deze filmpjes zo rustig? Vanavond schuift Erkel aan bij Jeroen Pauw.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 15 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie