Uitzending
Pauw - 17-11-2017

17-11-2017

Pauw

2245 x bekeken | 0 reacties
5
Roel Reiné
Na de succesvolle film Michiel de Ruyter uit 2015 komt Holllywood-regisseur Roel Reiné met een nieuw historisch epos: 'Redbad'. Gijs Naber speelt de rol van de Friese koning, Loes Haverkort zijn vrouw Frea. Maandenlang oefenden zij met zwaardvechten en paardrijden en dat leverde spectaculaire beelden op. Ruim vierhonderd figuranten, tientallen paarden en honderd crewleden werkten mee aan deze gigantische productie en vanavond laat Pauw alvast wat zien van de film die in 2018 verschijnt.

Joël Broekaert
Het Japanse restaurant van chef Tomita Osamu is al drie jaar verkozen tot het beste ramen restaurant van het land. Van heinde en ver komen ‘ramen heads’, superfans van de typische noedelsoep, naar zijn piepkleine zaakje. De documentaire 'Ramen Heads' is een heldenepos over Osamu, en een ode aan ramen. De Japanse noedels zijn ook een trend in het Westen. Culinair journalist Joël Broekaert heeft de film gezien en is net terug uit Japan, hij schuift aan over de status van ramen en hoe je de soep nu precies dient te eten.

In deze uitzending van Pauw was Joël Broekaert te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 17 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie