Uitzending
Pauw & Witteman - 18-1-2012

18-1-2012

Pauw & Witteman

1509 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Cor Bosman, Josette Budding, Frits Wester, Leopold Witte en Geert Lageveen.

Cor Bosman
Voormalig PVV-Statenlid Cor Bosman uit Limburg heeft aangekondigd door te gaan als eenmansfractie onder de naam Partij voor Leefbaarheid en Democratie. Hij zegt voldoende vertrouwen te hebben gekregen van de PVV-kiezers om als onafhankelijke partij in de Provinciale Staten te blijven. De betreffende e-mail werd vorig jaar al verstuurd maar lekte afgelopen vrijdag uit in de media. De Limburgse PVV-fractieleider Laurence Stassen besloot dat de e-mail grote schade aan de partij kon toebrengen en zette Bosman daarom uit de fractie. Selcuk Öztürk heeft besloten voorlopig geen aangifte te doen tegen Bosman.

Frits Wester
Wie wordt de lijsttrekker van het CDA bij de volgende Kamerverkiezingen? Nadat Maxime Verhagen vorige week heeft aangegeven zich niet beschikbaar te stellen voor het partijleiderschap zijn er verschillende namen de revue gepasseerd. Parlementair journalist Frits Wester gaat vanavond in op de ontwikkelingen binnen het CDA rond het lijsttrekkerschap.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 18 januari door de VARA en NTR. Te gast waren Frits Wester, Geert Lageveen en Leopold Witte. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie