Uitzending
Pauw & Witteman - 11-1-2012

11-1-2012

Pauw & Witteman

1419 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Peter R. de Vries, Talitha Stam, Ton Elias en Kete Kervezee.

Het proces tegen Joran van der Sloot is hervat. Vandaag moest de vermoedelijke moordenaar van de studente Stephany Flores zich voor de rechter in Peru verantwoorden, waarbij hij bekend heeft schuldig te zijn. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries gaat vanavond in Pauw & Witteman in op de rechtszaak. "Het bewijs is overstelpend. Joran zit vast en blijft vast. Het laatste woord is aan de rechter, maar ik voorspel dat Joran minstens vijftien jaar echt moet zitten.

Steven Wassenaar
De Nederlandse freelancejournalist en fotograaf Steven Wassenaar is woensdag licht gewond geraakt bij een aanval in SyriŽ. Hij is geraakt door een granaatscherf, die langs zijn oog schampte. Pauw & Witteman heeft telefonisch contact met hem. Vanuit SyriŽ vertelt Wassenaar hoe het er daar vandaag aan toe ging en hoe het nu met hem gaat. Franse journalist Gilles Jacquier is bij de aanval omgekomen, zo meldde zijn werkgever de publieke zender France 2.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 11 januari door de VARA en NTR. Te gast waren Peter R. de Vries en Ton Elias. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie