Uitzending
Opsporing verzocht - 7-10-2008

7-10-2008

Opsporing verzocht

1222 x bekeken | 0 reacties
5
Den Bosch: Poging doodslag
In de Dr. Hermansstraat in Den Bosch hoort een 35-jarige man zaterdagavond 13 september een geluid in zijn tuin. Hij gaat kijken en betrapt buiten een hennepdief. Die zegt eerst dat het 'm spijt en steekt daarna meerdere keren in op de man.

Huizen: Onbekende dode man
In september 2005 wordt in een bos in Huizen (NH) een brandend lichaam in een kast gevonden. Het lichaam bestaat slechts uit een romp en mist hoofd en handen. Omdat die ongeveer een jaar later worden gevonden, kon er een gezichtsreconstructie worden gemaakt.

Tilburg: Beroving
Een 57-jarige handelaar gaat dinsdagavond 16 september met zijn 79-jarige vader naar een ontmoeting met een man die hem via internet een partij zaagmachines heeft aangeboden. Ze worden naar een afgelegen plek gedirigeerd en door twee mannen in elkaar geslagen en beroofd.

Eindhoven: Gewapende woningoverval
Vrijdagavond 20 juni overvallen twee mannen in de Peter van Anrooylaan in Eindhoven een familie in hun woning, terwijl een derde dader op de uitkijk stond en de twee dochters in bedwang hield.

Rotterdam: Dodelijke aanrijding
Donderdag 25 september, rond 16.30 uur, is op de A20 in Rotterdam een 44-jarige motorrijder dodelijk verongelukt. Uit verhalen van getuigen blijkt dat dit ongeluk mogelijk is veroorzaakt door een tweede motorrijder.

Oisterwijk: Vernielingen spoorwegovergang
In het Brabantse Oisterwijk vinden een paar jongens het nodig om midden in de nacht een spoorwegovergang, vlakbij de Streepstraat, te vernielen. Omdat prorail bewakingscamera's had opgehangen zijn de vernielingen te zien.

Capelle/IJssel: Gewapende Overval
Een gewapende man overvalt zaterdag 21 juni, omstreeks 7.10 uur, het Total tankstation aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 7 oktober door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee