Uitzending
Opsporing verzocht - 28-10-2008

28-10-2008

Opsporing verzocht

1247 x bekeken | 0 reacties
4
Haarlem: Verkrachting
Zondag 28 september, rond 2.30 uur. Een negentienjarig meisje wordt na een avondje stappen in een kelderbox van de flat waar ze woont verkracht.

Den Bosch: Poging doodslag
Een 35-jarige man raakt ernstig gewond als hij een dief op heterdaad betrapt. Er blijken nieuwe ontwikkelingen te zijn in deze zaak.

Alphen a/d Rijn: Overval Domino's Pizza
Maandag 17 maart, rond 21.45 uur, overvallen twee gewapende mannen een filiaal van Domino's Pizza in Alphen aan den Rijn. Gelukkig zijn er duidelijke bewakingsbeelden.

Heeze: Aanranding
Op zondag, 24 augustus, omstreeks 9.30 uur, wordt een 49-jarige vrouw aangerand nadat ze het groepje trimmers dat ze begeleidde uit het oog was verloren.

Vlissingen: Overval op juwelier
Een juwelierszaak in de Scheldestraat in Vlissingen wordt op 4 juli overvallen. De dader staat op bewakingsbeelden.

Kennemerland: Identiteit man
De politie Kennemerland is op zoek naar de identiteit en huidige verblijfplaats van een man, die wordt gezocht in verband met een ernstig misdrijf. In de uitzending wordt zijn foto getoond.

Amsterdam: Dierenmishandeling
In september slaan dierenbeulen twee keer toe in kinderboerderij Strohalm en Amsterdam. Eerst slachtten ze een schaap op gruwelijke wijze, later een varken.

Sevenum: Diefstal handtas
Woensdag 16 juli wordt een handtas met daarin een bankpas van een horecamedewerkster in het Limburgse dorpje Sevenum gestolen. De pas wordt misbruikt en de rekening van het slachtoffer geplunderd.

Amsterdam: Pinfraude
Vrijdagavond 11 april pint een man in Amsterdam bij verschillende pinautomaten met een frauduleus aangevraagde pinpas.

Rotterdam: Gestolen sieraden
Politie Rotterdam-Rijnmond is op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaren van vermoedelijk van diefstal afkomstige sieraden.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 28 oktober door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee