Uitzending
Opsporing verzocht - 14-10-2008

14-10-2008

Opsporing verzocht

1382 x bekeken | 0 reacties
5
Amsterdam: Mishandeling
Vrijdag 16 mei, rond 14.20 uur, wordt in Amsterdam een prostituee zonder enige aanwijsbare aanleiding ernstig mishandeld door een onbekende man. Deze man draagt een zeer opvallende jas en hij is vastgelegd door een bewakingscamera.

Bussum: Woningoverval
In de vroege ochtend van woensdag 13 augustus staan er opeens twee overvallers in de slaapkamer van een echtpaar met drie kinderen in Bussum. De mannen bedreigen niet alleen de ouders, maar ook twee kinderen. Ze gaan er vandoor met enkele exclusieve uurwerken en sieraden.

Schaijk: Woningoverval
Woensdag 20 augustus, rond 22:20 uur, worden de eigenaar van recreatieoord Parcival en zijn gezin op gewelddadige wijze in hun woning overvallen. De campingeigenaar vertelt zelf wat er die avond gebeurde.

De Wijk: Overval Fortis bank
Woensdag 8 oktober, omstreeks 9.00 uur, is de Fortis bank aan de Dorpsstraat in het Drentse De Wijk overvallen door in ieder geval twee gewapende mannen.

Sevenum: Diefstal handtas
Woensdag 16 juli wordt de handtas van een horecamedewerkster in het Limburgse dorpje Sevenum gestolen. Er zijn foto's van twee vrouwen die even later pinnen met een bankpas uit die gestolen tas.

Son: Overval Jumbo supermarkt
Zaterdagochtend 12 juli om 5.30 uur weten twee mannen de medewerkers van de Jumbo in Son te overmeesteren. De twee overvallers vormen een opvallend duo: de ene is lang en dun, de ander klein en dik. De tengere dader staat op bewakingsbeelden.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 14 oktober door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee