Uitzending
Opsporing verzocht - 24-6-2008

24-6-2008

Opsporing verzocht

1198 x bekeken | 0 reacties
5
Reusel: Verkrachting vrouw Zondagochtend 27 april, rond 4
30 uur, wordt een 22-jarige vrouw, na een avondje stappen, in de portiek van haar flat verkracht. Van de dader is een compositietekening gemaakt.

Middenbeemster: Overvallen
Drie gewapende overvallen in drie maanden tijd in dezelfde streek: in Middenbeemster, Uitgeest en Noord-Scharwoude. En de daders hebben blijkbaar een voorliefde voor de supermarkten van Super de Boer.

Groningen: Mensenhandel (2)
In Rijssen (Ov.) weten een 36-jarige Armeense vrouw en haar tienjarige zoontje op dinsdag 23 oktober 2007 uit handen van mensenhandelaren te ontsnappen.

Amsterdam: Moord Rick Haster
Op vrijdagavond 22 februari vindt de politie in Amsterdam-Noord het levenloze lichaam van de 46-jarige Rick Haster in zijn eigen garagebedrijf. Na uitzending van Opsporing Verzocht op 25 maart, konden begin april 2 verdachten worden aangehouden. Maar de politie heeft nog vragen over deze zaak.

Jubbega: Inbraak woonwinkel
Woensdag 19 maart, tussen 19.00-20.00 uur, is in het Friese Jubbega ingebroken bij Blaauw Woonidee aan de Jelle van Damweg. De inbrekers vluchten met twee bestelwagens van het bedrijf en een fortuin aan onder andere exclusief beddengoed. Door tips op een eerdere uitzending zijn er nieuwe ontwikkelingen.

KLPD/IPOL: onbekend meisje
In een politieonderzoek zijn foto's opgedoken van een onbekend meisje. Haar identiteit moet met spoed achterhaald worden.

Noord-Brabant: Beeld, schilderij
Tijdens een huiszoeking in een woning in Noord-Brabant worden een beeld en schilderij aangetroffen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 24 juni door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee