Uitzending
Opsporing verzocht - 10-6-2008

10-6-2008

Opsporing verzocht

1344 x bekeken | 0 reacties
7
Groningen: Mensenhandel
Dinsdag 24 juli 2007, rond 22.15 uur, staan twee vrouwen angstig in het politiebureau in Groningen. Ze zijn slachtoffers van mensenhandel en zijn maanden tegen hun zin vastgehouden in een illegaal bordeel. De politie wil weten waar dit bordeel is, wie de mensenhandelaren zijn, en wil heel graag in contact komen met de man die de twee vrouwen hielp ontsnappen.

Ede: Gewapende overval Lidl
Donderdag 20 maart, rond 18.30 uur en vlak voor sluiting, is de Lidl supermarkt aan de Lindenhorst in Ede overvallen. De drie daders zijn vermoedelijk erg jong, zo'n vijftien zestien jaar, en staan op bewakingsbeelden.

Den Haag: Poging overval
Op zondagavond 13 april rond middernacht wordt een 26-jarige Hagenaar voor zijn woning aan de Godetiaweg zwaar verwond door twee overvallers. De ene overvaller steekt de man meerdere keren met een groot mes.

Alkmaar: Dood Marcel Peerdeman
Op vrijdagavond 8 februari rond 21.30 uur wordt de 39-jarige Marcel Peerdeman uit Alkmaar levenloos in zijn zwarte BMW aangetroffen. Peerdeman, een bekende voormalig freefighter, vertelde zijn vriendin even daarvoor nog dat hij een afspraak met iemand zou hebben.

Tilburg: Schietpartij
Op dinsdagavond 6 mei, omstreeks 20.40 uur, vindt er een schietpartij plaats in een broodjeszaak aan de Broekhovenseweg in Tilburg. Van twee van de daders zijn bewakingsbeelden gemaakt.

Noord-Brabant: Beeld en schilderij
Tijdens een huiszoeking in een woning in Noord-Brabant worden een bronzen beeld en een schilderij van Willem Maris aangetroffen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie is nu op zoek naar de rechtmatige eigenaren van deze items.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 10 juni door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee