Uitzending
Opsporing verzocht - 17-6-2008

17-6-2008

Opsporing verzocht

1351 x bekeken | 0 reacties
5
Roosendaal: Overval woning
Woensdag 14 mei vallen twee negro´de mannen op klaarlichte dag een woning binnen aan de President Kennedylaan in Roosendaal. Op dat moment zijn in het huis een moeder, een jongetje van zeven en een meisje van twee jaar oud aanwezig.

Amsterdam: Serie inbraken
Reclamebureau Lowe aan de Amstelveenseweg in Amsterdam is in de eerste vijf maanden van 2008 al vier keer doelwit van inbrekers geweest. Op zaterdag 19 april doen de inbrekers een domme zet: ze stelen onder andere vier Gouden Loeki's. Hopelijk leiden deze unieke en uiterst herkenbare beeldjes naar de daders.

Lisse: Gewapende overval
Zaterdag 17 mei, rond 9.25 uur, heeft een gemaskerde en gewapende man juwelier Niestadt aan de Kanaalstraat in Lisse overvallen. De man draagt een opvallend masker tijdens de overval.

Helmond: Getuigenoproep
Op zondag 11 mei vindt de zoon van de 47-jarige Betsie Tolhuis zijn moeder dood in haar huis in Helmond, ze is vermoord. Sinds haar dood is de auto van het slachtoffer spoorloos.

Brummen: Inbraak en pinfraude
In het Gelderse Brummen worden in februari uit een basisschool twee geldkistjes met geld en bankpasjes gestolen. De daders staan op bewakingsbeelden.

Noord-Brabant: Beeld, schilderij
Tijdens een huiszoeking in een woning in Noord-Brabant worden een beeld en schilderij aangetroffen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

Oss: Diefstal fooienpot
Zondag 18 mei wordt een jongen gefilmd door bewakingscamera's, als hij in een shoarmazaak aan de Passage in het Brabantse Oss de fooienpot steelt.

Mill: Inbraak Kruidvat
In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 februari wordt de voordeur van de Kruidvat in Mill opengebroken. De inbrekers verdwijnen met parfum en sigaretten en staan op bewakingsbeelden.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 17 juni door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee