Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Opsporing verzocht - 21-4-2009

21-4-2009

Opsporing verzocht

1984 x bekeken | 1 reacties
7
Lepelstraat: Overval antiekzaak
Donderdagmiddag 19 februari wordt een antiekhandel aan de Steenbergseweg in het Brabantse Lepelstraat door drie mannen overvallen. Twee van hen bedreigen met een groot wapen de zoon van de eigenaren. Van die twee mannen is een compositietekening gemaakt.

Hilversum: Schietpartij caf
Op zaterdagavond 14 maart wordt de eigenaar van caf de Doerak aan de Honingstraat in Hilversum van dichtbij neergeschoten.

Leiden: Gewelddadige dood
Op donderdag 18 december 2008 wordt de 69-jarige Cees de Haas dood in zijn flat gevonden. Hij is met geweld om het leven gebracht. Is het een roofmoord?

Rotterdam: Overval supermarkt
Op dinsdag 10 februari overvalt een donkergetinte man supermarkt Attent aan het Kreekplein in Rotterdam. Een fotograaf die daar voor een vakblad foto's maakt over overvallen supermarkten schiet stom toevallig een plaatje van de vluchtende dader.


Overige zaken:

Breda: Mishandeling
Op zaterdagavond 14 maart wordt een achttienjarig meisje op straat zonder enkele aanleiding mishandeld door een onbekende man in de wijk Hoge Vught in Breda.

Amsterdam: Petje overvaller
De afgelopen twee weken besteedden we aandacht aan meerdere gewapende overvallen op hotels in Amsterdam en Almere. En van de daders draagt een opvallend petje. Van die man zijn nieuwe beelden.

Kampen: Inbraak tankstation
Op vrijdagochtend 16 januari wordt er bij een Shell Tankstation aan de Zambonistraat in Kampen door drie mannen ingebroken. In een dekbed nemen ze sigaretten mee. De inbraak staat op bewakingsbeelden.

Heemskerk: Onbekende ramkraker
De Bovenregionale Recherche Noord-West Nederland heeft een hele simpele vraag: wie herkent een jonge ramkraker van bewakingsbeelden?

Sevenum: Pinfraude
In februari werd een vrouw in het Limburgse Sevenum slachtoffer van pinfraude. En van de daders staat op bewakingsbeelden.

Weert: Pinfraude
Er zijn foto's van een vrouw die in Weert staat te pinnen met een gestolen pas.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 21 april door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee