Uitzending
Opsporing verzocht - 7-4-2009

7-4-2009

Opsporing verzocht

1916 x bekeken | 1 reacties
7
Veghel: Overval cafetaria
Op woensdagavond 18 maart rond 21.45 uur overvallen twee gewapende mannen cafetaria 't Ridderke aan de Riddersporenstraat in Veghel.

Rotterdam: Moord Hans Schouten
Op 12 november 1991 werd in zijn flat het stoffelijk overschot gevonden van de 56-jarige Hans Schouten. Hij bleek te zijn vermoord.

Den Haag: Gewapende overval Mini Night Shop
Op dinsdag 17 maart rond 22.55 komen er twee gewapende mannen de Mini Night Shop aan de Fahrenheitstraat in Den Haag binnen. Ze dragen allebei bivakmutsen en eisen geld van het echtpaar dat de shop runt.

IJmuiden: Overvallen snackbar
Op vrijdag 9 januari, tegen 22.00 uur, wordt snackbar Royal overvallen. Op zondag 1 februari, rond 20.30 uur, gebeurt dit nog een keer. Van die tweede overval zijn bewakingsbeelden, met geluid.

Overige zaken

Amsterdam: Moord/doodslag
Op zondag 29 maart wordt in zijn huis aan de Lutmastraat in Amsterdam het levenloze lichaam van een 51-jarige man gevonden.

Maastricht: Inbraak en pinnen
Afgelopen oudejaarsavond, 31 december 2008, wordt bij een woninginbraak in Maastricht onder andere een paar bankpasjes gestolen. Een man die duidelijk herkenbaar is op bewakingsbeelden pint met een van die pasjes.

Breda: Sigarettendieven
Groothandels door geheel Nederland worden geteisterd door sigarettendieven. Donderdag 5 februari is n verdachte in deze zaak aangehouden, maar zijn mededader moet nog gevonden worden.

Moergestel: Tanken zonder betalen
Tankstations hebben er steeds vaker mee te maken: autobestuurders die wl tanken, maar net betalen. Er zijn beelden van een man die tankt zonder betalen, en dat doet met een auto met vervalste kentekenplaten.

Amsterdam: Petje overvaller
Het Bovenregionaal Recherche Team Amsterdam-Amstelland zoekt al een tijd een groepering die meerdere gewapende overvallen op hotels heeft gepleegd. Een van de leden van die groep draagt een exclusief petje.

Den Haag: Kostbare vondst
Politie Haaglanden is op zoek naar de rechtmatige eigenaar of

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 7 april door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee