Uitzending
Opsporing verzocht - 10-3-2009

10-3-2009

Opsporing verzocht

1735 x bekeken | 0 reacties
7
Maastricht: Zware mishandeling
Donderdag 13 november 2008 vraagt een man in een auto de weg aan een 15-jarig meisje. Als ze zegt dat ze de weg niet weet, krast hij ineens met een scherp voorwerp in haar gezicht.

Tilburg: Beroving vrouw
Dinsdag 3 februari, rond 12.30 uur, wordt een vrouw vlakbij haar huis door een jongen met stanleymes gestoken en vervolgens beroofd.

Zwolle: Diefstal op vissersbeurs
In de nacht van 6 op 7 februari wordt voor meer dan EUR 60.000,- aan exclusieve vissersartikelen gestolen op de Europese vissersbeurs Carp 2009.

Den Haag: Gewapende woningroof
Twee mannen beroven woensdag 18 februari een 75-jarige vrouw in haar huis aan de Haagse Javastraat en gaan er met een kostbaar schilderij vandoor.


Overige zaken:

Stein: Gewelddadige woningoverval
In de uitzending van 20 januari 2009 besteedden we aandacht aan een gewelddadige woningoverval in het Limburgse Stein. Er zijn nu belangrijke ontwikkelingen in deze zaak.

Schinnen: Vermissing 41-jarige Ronald Noteboren
Sinds woensdagavond 18 februari wordt de 41-jarige Ronald Noteboren uit het Limburgse Schinnen vermist. Hij verliet omstreeks 19.50 uur het huis van zijn vriendin. Vanaf dat moment is hij niet meer gezien en is er ook op geen enkele manier meer contact met hem geweest.

Den Haag: Woninginbraak
Bij een woninginbraak aan het Johan Watelerpad in Den Haag wordt op zaterdagavond 8 november 2008 voor een groot bedrag aan sieraden weggenomen.

Zwolle: Gewapende overval
Donderdag 21 februari 2008 wordt de Plusmarkt in Zwolle overvallen door twee mannen. In de uitzending van 25 maart lieten we al bewakingsbeelden zien en daar kwamen ook tips op binnen. Helaas kon de zaak nog niet worden opgelost. Maar onlangs kwam er weer nieuwe informatie bij de politie binnen.

Drachten: Inbraak
Woensdagavond 10 september breken rond 20.00 uur drie of vier personen in bij een bedrijf in Drachten en verdwijnen met een kluisje.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 10 maart door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee