Uitzending
Opium TV - Bekendmaking winnaar verhalenwedstrijd

Bekendmaking winnaar verhalenwedstrijd

Opium TV

8-3-2014

| 950 x bekeken | 0 reacties
6
Zaterdag 8 maart in Opium live de bekendmaking van de winnaar van de verhalenwedstrijd. Muziek is er van Wende.

Dit jaar waren we op zoek naar reisverhalen met als thema 'De Ontmoeting'. Een jury bestaande uit Nelleke Noordervliet, Arthur Japin en Hanna Bervoets hebben de inzendingen beoordeeld en de winnaar wordt live in de uitzending van 8 maart bekend gemaakt. De Volkskrant publiceert het winnende verhaal en de winnaar mag een masterclass naar keuze volgen bij schrijvers als Thomas Rosenboom en Annejet van der Zijl.

Lees de tien beste verhalen

Muziek is er van Wende. Haar meest recente album ‘Last Resistance’ kwam in Berlijn tot stand, in samenwerking met Berlijnse producers. De stad inspireerde haar om nog dieper te graven en daagde haar uit haar artistieke grenzen tegen het licht te houden. Momenteel toert ze door het land met haar gelijknamige theatershow ‘Last Resistance’.

In deze uitzending van Opium TV waren Annejet van der Zijl, Arthur Japin, Nelleke Noordervliet en Thomas Rosenboom te gast. John Buijsman en Jasper Krabbé waren in deze uitzending van Opium TV deskundige. De presentatie was in handen van Cornald Maas. Deze uitzending van het programma Opium TV met de titel Bekendmaking winnaar verhalenwedstrijd werd uitgezonden op zaterdag 8 maart door de AVRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie