Uitzending
Opium TV - 13-9-2014

13-9-2014

Opium TV

2319 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder andere aandacht voor de film 'Marco: De weg terug' over Marco Bakker. De operazanger is te gast en geeft een exclusief interview

De weg terug
Eind deze maand gaat de AVROTROS Teledoc-documentaire Marco: De weg terug in première op het Nederlands Film Festival. Naar aanleiding hiervan spreekt Cornald Maas met Marco Bakker over zijn leven en carrière na het fatale ongeluk bij de Amsterdam Arena in 1997.

Moesson
Acteur Eric Schneider schreef het persoonlijk getinte Moesson, een toneelstuk over ons Indische verleden. Samen met acteurs Bram van der Vlugt, Kitty Courbois en Thom Hoffman brengt Schneider dit verhaal tot leven. De voorstelling Moesson is vanaf 17 september in de Nederlandse theaters te zien. Eric Schneider komt samen met Bram van der Vlugt en Thom Hoffman over de voorstelling vertellen.

Johannes Thopas
Wim Pijbes, directeur van het Rijksmuseum Amsterdam, laat je kennis maken met Johannes Thopas. Pijbes bezoekt het Rembrandthuis waar momenteel portrettekeningen van de 17e eeuwse kunstenaar te zien zijn.

Julia van der Toorn
Schrijfster Saskia Noort bespreekt het culturele nieuws. De live muziek wordt verzorgd door zangeres Julia van der Toorn. Zij won in 2013 de finale van het televisieprogramma The voice of Holland.

In deze uitzending van Opium TV waren Bram van der Vlugt, Eric Schneider, Marco Bakker, Thom Hoffman, Wim Pijbes, Kitty Courbois en Saskia Noort te gast. John Buijsman en Jasper Krabbé waren in deze uitzending van Opium TV deskundige. De presentatie was in handen van Cornald Maas. Deze uitzending van het programma Opium TV werd uitgezonden op zaterdag 13 september door de AVRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie