Uitzending
Op1 - 27 februari 2024

27 februari 2024

Op1

27-2-2024

| 411 x bekeken | 0 reacties
4
Paul Waarts, Ferry van Veghel, Guy Weski, Onno de Jong, Paul Vugts en Saskia Belleman over de uitspraak in het proces Marengo
Levenslang voor Ridouan Taghi en twee medeverdachten. 14 andere verdachten kregen straffen variŽrend van 1 tot bijna 30 jaar. Na een proces van ruim zes jaar deed de rechtbank in Amsterdam vandaag uitspraak in het liquidatieproces Marengo, een van de grootste rechtszaken ooit. Vanavond bespreken we de uitspraak en het proces met alle hoofdrolspelers: persrechter Paul Waarts, recherche officier van justitie Ferry van Veghel, advocaat van hoofdverdachte Achraf B. Guy Weski, advocaat van kroongetuige Nabil B. Onno de Jong, misdaadjournalist Paul Vugts en rechtbankverslaggever Saskia Belleman.

In deze uitzending van Op1 waren Paul Vugts en Paul Waarts te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 27 februari 2024 werd uitgezonden op dinsdag 27 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie