Uitzending
Op de bon - 4-1-2009

4-1-2009

Op de bon

1514 x bekeken | 0 reacties
6
Nas wil BOA worden. Kat in het bakkie denkt hij, maar dat valt nog vies tegen. Tijdens de tussentoets gaat hij dramatisch de mist in, maar voor het examen heeft hij wel gestudeerd. Maar mag hij zich nou uiteindelijk BOA noemen of niet?!

Vanwege lakschade en ongecontroleerd parkeren moet een man voor de kantonrechter verschijnen. Hij vindt het allemaal maar erg overdreven, maar de Officier van Justitie denkt daar anders over.

Naast het feit dat Eddie Keur een mooie stem heeft, heeft hij ook een mooie auto waarin hij maar al te graag wat sportieve ritjes maakt. Maar iets minder sportief is hij in het eerlijk winkelen als hij een zonnebril wil hebben. Waarom kopen als het ook anders kan?!

Ook de politie in Almere loopt tegen minder eerlijke mensen aan: boetes die al maanden openstaan worden gend. En nu is het wel degelijk van belang dat er betaald wordt, anders wordt het een nacht of in sommige gevallen een paar weken brommen.

Deze uitzending van het programma Op de bon is uitgezonden op zondag 4 januari door de AVRO. De presentatie was in handen van Nasrdin Dchar.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee