Uitzending
Op de bon - 12-11-2008

12-11-2008

Op de bon

974 x bekeken | 0 reacties
5
In deze aflevering schiet de Op de Bonbudsman een mevrouw en haar hondje te hulp! Heeft haar lieftallige viervoeter werkelijk een illegaal ‘drukje’ gedraaid? Onze Op de Bonbudsman komt op voor de medemens die ten onrechte een bon heeft gehad.

Drentenaren trappen hem vaak flink op zijn staart. Op het platteland wordt flink wat afgeracet. Alleen niet als het aan de Drentse verkeerspolitie ligt…

In de rechtbank volgen we twee zaken. Een jongen staat terecht voor te hard rijden en bumperkleven. Moet hij voortaan met de trein naar zijn werk? In een andere zaak moet een man voor de rechter verschijnen vanwege een scooterongeluk. Is zijn dode hoek een goed excuus? En wat vindt onze volksjury van deze zaken?

De verkeerspolitie in Rotterdam houdt een alcoholcontrole. En nee, snel ergens je auto parkeren mag dan niet. Ook al je papieren moeten in orde zijn. We komen erachter of moeders altijd klaar staan om zoonlief uit de brand te helpen. Ook in het holst van de nacht?

Ons vaste politieteam van het Wilhelminapark houdt vandaag een oogje in het zeil in het Tilburgse uitgaansleven. Eén vonkje blijkt soms al genoeg om de boel te laten klappen, helemaal als er alcohol in het spel is.

En tot slot blijkt Nederlands bekendste transsexueel Kelly al duizenden euro's aan boetes op haar naam te hebben. En haar raarste boete? Iets met een lekkende borst?

Deze uitzending van het programma Op de bon is uitgezonden op woensdag 12 november door de AVRO. De presentatie was in handen van Nasrdin Dchar.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee