Uitzending
On Air - 6-8-2010

6-8-2010

On Air

1708 x bekeken | 0 reacties
8
Kees van Maasdam en Herman Stok (Top of Flop) zijn al 60 jaar een stel. Samen met radiomaker Jeroen Kijk in de Vegte praten ze over uit-de-kast-komen toen en nu.

Geert Wilders zal op 11 september in New York spreken op een demonstratie tegen een moskee die op een steenworp van Ground Zero wordt gebouwd. Hij doet dat op uitnodiging van de protestgroep Stop Islamization Of America. We praten erover met historicus en Amerika-kenner Maarten van Rossem.

Verder is ruimtevaarder Andre Kuipers te gast. De afgelopen weken trainde hij bij NASA in Houston voor zijn ruimtevlucht volgend jaar.

Tim Kamps en Arjen Lubach lieten zich niet kisten toen ze vlak voor De Parade van vorig jaar in de steek werden gelaten door hun leadzangeres: ze vormden gewoon met zijn tweeŽn het Monica da Silva Trio. Het werd een groot succes. Binnenkort staan ze op Lowlands ťn in de theaters met hun eerste avondvullende programma.

Deze uitzending van het programma On Air is uitgezonden op vrijdag 6 augustus door de NCRV. Te gast waren Jeroen Kijk in de Vegte, Maarten van Rossem, Arjen Lubach, Herman Stok, Andrť Kuipers en Tim Kamps. De presentatie was in handen van Harm Edens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!