Uitzending
On Air - 11-8-2010

11-8-2010

On Air

1287 x bekeken | 0 reacties
6
Mediajournalist en columnist Bert Brussen wordt beschuldigd van bedreigen en haatzaaien tegen Geert Wilders. Brussen moest zich vanmorgen bij de politie melden vanwege een tweet die hij in zijn blog had gekopieerd. In deze tweet bedreigde een man Geert Wilders en volgens het OM maakt Brussen zich ook schuldig aan bedreiging door deze tweet te kopieëren.
Presentator Maxim Hartman vertelt over zijn nieuwe talkshow ‘Zij is van mij’ waarin hij met Waldemar Torenstra en drie andere mannelijke gasten over het onderwerp praat dat elke man het meest bezighoudt: vrouwen. De talkshow wordt gemaakt in het kader van het TV Lab, dat eind augustus begint.
Presentator Ajouad el Miloudi vertrekt morgen naar Boedapest om voor 3FM verslag te doen van het Szigetfestival. Welke acts hebben zijn bijzondere aandacht? En maakt hij zijn droom nog eens waar staat hij ooit zelf als DJ op zo’n groot festival?
Schrijfster Lydia Rood is net terug van een indrukwekkende reis naar Mali waar ze voor Plan Nederland enkele projecten bezocht.
BNN dj’s Coen en Sander gaan op reis.

Deze uitzending van het programma On Air is uitgezonden op woensdag 11 augustus door de NCRV. Te gast waren Ajouad El Miloudi, Bert Brussen, Lydia Rood, Maxim Hartman en Waldemar Torenstra. De presentatie was in handen van Harm Edens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie