Uitzending
On Air - 12-8-2010

12-8-2010

On Air

1370 x bekeken | 1 reacties
8
Harry Been, CEO van The HollandBelgium Bid vertelt over het bezoek van de FIFA-delegatie aan Belgie en Nederland. Hoe groot is de kans dat het WK in 2018 of 2022 in ons land wordt gespeeld?
Kunstenaar Diederick Kraaijeveld maakte in opdracht van de families Sneijder en Cabau van Kasbergen hét huwelijksgeschenk voor Wesley en Yolanthe. Het kunstwerk is gemaakt van sloophout dat Kraaijeveld overal ter wereld verzamelt. Wat is het verhaal achter het huwelijksgeschenk?
Profpokerspeler Marcel ‘The Flying Dutchman’ Luske was twee maanden in Las Vegas voor de World Series of Poker. Hoe zagen die dagen eruit en hoe succesvol was hij daar?
Journalist Anil Ramdas is te gast naar aanleiding van de inauguratie van Desi Bouterse als president van Suriname. Hoe blij zijn ze in Suriname met Bouterse?
Mark van Heukelum is net terug uit Afrika, waar hij vijf maanden onderzoek heeft gedaan naar dwergnijlpaarden. Wat voor interessante ontdekkingen heeft hij gedaan?

Deze uitzending van het programma On Air is uitgezonden op donderdag 12 augustus door de NCRV. Te gast was Anil Ramdas. De presentatie was in handen van Harm Edens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie