Uitzending
NOVA - In China

In China

NOVA

13-11-2007

| 834 x bekeken | 0 reacties
6
Onveilige seks
Veilig vrijen is uit. Seropositieve homo's hebben vaak onveilige seks. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek. Meer mensen lopen nu het risico besmet te raken met hiv. Maar waarom doen steeds meer mannen het onveilig?

Schilderijen Toon Hermans
De schilderijen van Toon Hermans worden geveild bij Christies. En daarmee dreigen ze uit Limburg te verdwijnen. Maar de provincie wil ze graag behouden. De familie verkoopt ze omdat het tot nu toe maar niet lukt om een Toon Hermans-museum van de grond te krijgen.

Politieserie (2)
Deze week zendt NOVA een serie uit over nieuwe methoden van opsporing bij de Amsterdamse politie. Deel 2: diefstal in de virtuele wereld. Criminaliteit op internet is een snelgroeiend fenomeen. En dus komt ook de politie steeds meer in actie in de digitale wereld. Want het gaat vaak om echte strafbare feiten. En echt geld.

Den Haag Vandaag: Integratienota
Minister Ella Vogelaar van Integratie haalt vandaag hard uit naar Henk Kamp, Geert Wilders en Rita Verdonk. Zij dienen het volk niet door mensen op te stoken. Burgers, zowel met Nederlandse, Turkse, Marokkaanse als Surinaamse wortels, moeten zich meer gaan inzetten voor de samenleving. Dat is volgens minister Ella Vogelaar van Integratie de oplossing voor het 'groeiend gevoel van onbehagen' tussen deze groepen. Uit Den Haag het laatste nieuws.

Presentatie: Twan Huys en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA met de titel In China is uitgezonden op dinsdag 13 november door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee