Uitzending
NOVA - 20-11-2007

20-11-2007

NOVA

1163 x bekeken | 0 reacties
6
Milieuvriendelijk varken
Een nieuwe stap op het gebied van milieuverbetering in de VS: het milieuvriendelijke varken, de Enviropig. Wetenschappers hebben het DNA van dit nieuwe varken veranderd, waardoor het dier minder fosfor uitpoept. Wouter van Eck van Milieudefensie reageert in de studio.

Louis van Gasteren
Louis van Gasteren geldt als een van de bekendste Nederlandse documentairemakers, hij maakte bijna tachtig films. Vandaag is hij 85 jaar geworden. NOVA bezoekt de filmmaker en gaat samen met hem terug naar één van de centrale personages uit zijn bekroonde generatieschets: Hans en het leven voor de dood.

Den Haag Vandaag: ontslagrecht
Minister Piet Hein Donner van Sociale Zaken denkt dat uitstel van zijn plannen voor het ontslagrecht 'mogelijk een oplossing' biedt. De PvdA is fel tegen een aantasting van de ontslagbescherming en de besprekingen in het kabinet erover zitten muurvast. Vanuit Den Haag het laatste nieuws.

Presentatie: Twan Huys en Nynke de Zoeten.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 20 november door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Louis van Gasteren en Wouter van Eck. De presentatie was in handen van Twan Huys en Nynke de Zoeten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie