Uitzending
NOVA - 8-4-2008

8-4-2008

NOVA

701 x bekeken | 0 reacties
5
Dierenactivisme
Dierenrechtenactivisten intimideren winkels en bedrijven. Ze eisen dat kledingfabrikanten geen bont meer verkopen; voedselproducenten geen legbatterij-eieren gebruiken en ze zijn tegen vlees van onverdoofd gecastreerde biggen. Eerder zwichtte een enkel bedrijf openlijk na gewelddadige acties. Maar nu blijkt de angst daarvoor al voldoende om meer bedrijven overstag te laten gaan.

De Amerikanen in Irak
De Amerikaanse bevelhebber in Irak, generaal David Petraeus heeft vandaag een derde rapport aan het Congres gepresenteerd over de inzet van dertigduizend extra Amerikaanse militairen in Irak. De afgelopen weken is het geweld in Irak alleen maar toegenomen. Zowel Democratische als Republikeinse Congresleden vragen zich af hoe het verder moet in Irak.

Den Haag Vandaag: Chinezen
De asielaanvragen van honderden Chinezen die zich onverwacht hebben gemeld, worden met voorrang behandeld. Veel van hen zijn waarschijnlijk illegaal in Nederland en zullen zonodig worden vastgezet en uitgezet. Uit Den Haag het laatste nieuws.

Presentatie: Twan Huys en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 8 april door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee