Uitzending
NOVA - 6-3-2008

6-3-2008

NOVA

1125 x bekeken | 0 reacties
6
Voetbal op televisie
Maandag 10 maart is de dag van de grote beslissing over voetbal op televisie: welk bedrijf krijgt de rechten om wedstrijden live uit te zenden en welke zender krijgt de samenvattingen? De voetbalclubs zijn verenigd en rekenen onderling uit wat de nieuwe verdeling ze gaat opleveren. Maar waarom houdt een club niet alles in eigen hand en zendt de live-wedstrijden niet uit via een eigen clubkanaal?

Steve McCurry
Een gesprek met Magnum-fotograaf Steve McCurry over Afghanistan: over de oorlog, over de kracht van beeld en natuurlijk over zijn wereldberoemde foto van het meisje met de groene ogen.

Den Haag Vandaag: terreuralarm
De kans dat Nederland te maken krijgt met een aanslag is verhoogd van beperkt naar substantieel. Dat is het een-na-hoogste niveau. De verhoging houdt verband met de anti-koranfilm van Geert Wilders, maar ook met de missie in Uruzgan en het debat over afvallige moslims als Ehsan Jami. Vanuit Den Haag het laatste nieuws.

Presentatie: Twan Huys en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 6 maart door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee