Uitzending
NOVA - 5-2-2008

5-2-2008

NOVA

766 x bekeken | 0 reacties
4
Joran
Wat is er waar van de bekentenis van Joran van der Sloot, die hij afgelopen zondag deed in het tv-programma van Peter R. de Vries? Daury Rodriguez, die volgens Joran van der Sloot het lichaam van Natalee Holloway heeft laten verdwijnen, heeft tegenover justitie aangetoond dat hij niet betrokken was bij de verdwijning van de Amerikaanse. NOVA-verslaggever Tom Kleijn doet verslag vanaf Aruba.

Super Tuesday
Het is vandaag dé voorverkiezingsdag in Amerika: Super Tuesday. In 24 staten zijn tegelijkertijd voorverkiezingen voor de Democratische en Republikeinse partij. NOVA-correspondent Willem Lust doet verslag vanuit Californië, waar jongeren, die voorheen niks van politiek moesten hebben, nu Obama-meetings houden.

Den Haag Vandaag
Hoe worden de Amerikaanse voorverkiezingen in politiek Den Haag beleefd? In NOVA Den Haag Vandaag reacties van politici op de voorverkiezingen.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Willem Lust en Tom Kleijn deden in deze uitzending verslag voor NOVA. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen. Deze uitzending van het programma NOVA werd uitgezonden op dinsdag 5 februari door de VARA, de NOS en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee