Uitzending
NOVA - 4-10-2007

4-10-2007

NOVA

1355 x bekeken | 0 reacties
6
Rechter maakt trip op kosten huisadvocaat
Rechter Huub Willems van de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam is op kosten van de huisadvocaat van ABN Amro naar de VS gevlogen. Hij sprak op een seminar van advocatenkantoor NautaDutilh in New York over aandeelhouders-activisme. Een dag later zette de rechter een streep door het voornemen van ABN Amro om dochterbedrijf LaSalle te verkopen aan Bank of America. Huub Willems reageert in NOVA.

Positie Jami in gemeenteraad onder druk
Nadat gisteren scheidend PvdA-voorzitter Ruud Koole zei dat Jami zich met zijn denigrerende uitlatingen over de islam buiten het gedachtegoed van de partij plaatst, meldde vandaag de lokale PvdA-fractievoorzitter Oldersma dat de positie (portefeuille integratie) van Jami in de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg onder druk staat. Ehsan Jami reageert in de studio.

Den Haag Vandaag: Europees verdrag
Moet er wel of niet een referendum komen over een Europees verdrag? In de Kamer vond hierover vandaag een spoeddebat plaats. Vanuit Den Haag het laatste nieuws.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 4 oktober door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Ehsan Jami en Huub Willems. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee