Uitzending
NOVA - 29-7-2008

29-7-2008

NOVA

957 x bekeken | 0 reacties
5
Demonstratie Belgrado
Terwijl in Den Haag met spanning wordt gewacht op de komst van Radovan Karadzic vindt vanavond in Belgrado een grote demonstratie plaats tegen de arrestatie van de voormalige Bosnisch-Servische leider. Er worden tienduizenden mensen verwacht. De Servische politie heeft aangekondigd omvangrijke maatregelen te nemen om het uitbreken van rellen te voorkomen. Vanuit Belgrado reageert Servisch journalist DaniŽl Bukumirovic.

Vertrouwen consument
Het vertrouwen van de consument is ingestort. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft het pessimisme heel snel de overhand gekregen in Nederland. Nooit eerder verloor de consument in een jaar tijd zoveel vertrouwen. Maar wordt de hand echt op de knip gehouden? NOVA trok het land in en zocht het uit. In de studio een gesprek met Jaap Koelewijn, hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit.

Deze zomer in NOVA: het jaar 1968
NOVA laat deze zomer de beelden van 1968 nog een keer spreken. Elke dag kijkt NOVA terug op een belangrijke, opmerkelijke of gewoon leuke gebeurtenis uit 1968.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 29 juli door de VARA en de NPS. Te gast was Jaap Koelewijn. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie