Uitzending
NOVA - 26-8-2010

26-8-2010

NOVA

1268 x bekeken | 0 reacties
8
Regeerakkoord in de ijskast?
Terwijl het aantal prominente CDA'ers dat zich uitspreekt tegen samenwerking met de PVV nog steeds groeit, meldt nu ook oud-informateur Ruud Lubbers dat hij een time-out wil in de kabinetsformatie. De bom onder het gedoogkabinet lijkt daarmee gelegd. Nova volgt de ontwikkelingen op de voet en doet vanavond verslag.

Actie voor Pakistan
Vandaag is het landelijke actiedag voor Pakistan. De Hulporganisaties hebben geen streefbedrag in gedachten, ze zijn blij met alles. Maar volgens Ahmed Rashid, een vooraanstaande Pakistaanse journalist, zal bij onvoldoende hulp van de internationale gemeenschap de Taliban profiteren. Nova spreekt met Ahmed Rashid Ún met Sophie Hilbrand over het eindbedrag.

Stedelijk Museum 'even' open
Het Stedelijk Museum opent nog eenmaal tijdelijk de 'oudbouw' voor publiek. De nieuwe directeur van het museum, Ann Goldstein, brengt twee tentoonstellingen. Nova kijkt alvast rond in het museum en spreekt met Ann Goldstein.

Presentatie: Twan Huys, Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 26 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Sophie Hilbrand. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie