Uitzending
NOVA - 24-7-2010

24-7-2010

NOVA

1013 x bekeken | 0 reacties
8
VVD, PVV en CDA om de tafel
De CDA-fractie heeft besloten in te gaan op het verzoek van informateur Ruud Lubbers om informeel te gaan praten met de VVD en PVV. Dit unanieme besluit is de uitkomst van overleg binnen de fractie van het CDA. Het is een gevoelige kwestie voor de partij. Regeren met de PVV is regeren met een partij die woorden als 'kopvoddentax' gebruikt en harde maatregelen wil tegen de islam. Dit doet afbreuk aan de vrijheid van godsdienst volgens een deel van de CDA-aanhang.

Nederlandse schaatsbaan in Kazachstan
Ooit was hij de ijsmeester van het Thialfstadion in Heerenveen en had 'zijn' ijs een groot aandeel in het wereldrecord van Gianni Romme op de 10 kilometer. Bertus Butter, opgeleid als automonteur en machinebankwerker, bouwt nu ook in Kazachstan aan een nieuwe baan. Tijdens de Aziatische Winterspelen in 2011 moeten ook hier wereldrecords sneuvelen en moet Kazachstan haar plek als schaatsnatie weer terug veroveren.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 24 juli door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie