Uitzending
NOVA - 20-8-2009

20-8-2009

NOVA

899 x bekeken | 0 reacties
7
Wachten op zware windstoten en onweer
De zon schijnt nog steeds en de zware windstoten en onweersbuien die het KNMI voor vanmiddag voorspelde blijven vooralsnog uit. Toch blijft het weeralarm van het KNMI van kracht. Het weerinstituut verwacht zeer zware windstoten, die snelheden kunnen bereiken van wel 110 kilometer per uur, en die gepaard gaan met onweer, regen en hagel. Oproep: uw foto van het weer! Mocht het noodweer uitbreken en u maakt een mooie foto, stuur uw weerfoto's dan naar NOVA via internet@novatv.nl

Antioxidanten bevorderen kanker
Ze komen van nature voor in groente en fruit en zouden preventief werken tegen kanker: antioxidanten. Er is een hele voedings- en supplementenindustrie omheen ontstaan. Maar onderzoekers van de Universiteit van Harvard zeggen nu dat antioxidanten kanker niet voorkomen, maar juist bevorderen.

Nederlandse soldaten klimmen in de pen
Schrijver Arnon Grunberg, die Irak en Afghanistan bezocht, begeleidt een project om Nederlandse soldaten aan het schrijven te krijgen. Want soldaten herkennen weinig van 'hun werkelijkheid' in de media.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 20 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Arnon Grunberg. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie