Uitzending
NOVA - 2-1-2008

2-1-2008

NOVA

737 x bekeken | 0 reacties
6
-Afvallen, maar welk dieet? Een nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe voornemens. Afvallen bijvoorbeeld. Want de oliebollen, de kerstkalkoen en niet te vergeten de champagne moeten eraf. Maar wie wil afvallen, heeft er een nieuw probleem bij: welk dieet moet ik volgen? NOVA liet zich adviseren. Gaat u ook op dieet in 2008, of stopt u daar dit jaar definitief mee? Geef uw mening in de poll op de NOVA-site. -Amerikaanse verkiezingen. Morgen is het zover. Dan zijn in de Amerikaanse staat Iowa de eerste voorverkiezingen. Het is het begin van een reeks voorverkiezingen, die bepalen welke presidentskandidaten het in november tegen elkaar gaan opnemen om president Bush op te volgen. Bij de Republikeinen komt presidentskandidaat Mike Huckabee uit het niets omhoog geschoten. Hij is de hoop van conservatieve christenen in Amerika. Hij koppelt een orthodox-christelijke boodschap aan een grote sociale betrokkenheid. En hij luistert naar de gewone man. NOVA volgde Huckabee, die een bijzondere band met Nederland heeft.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 2 januari door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee