Uitzending
NOVA - 2-4-2009

2-4-2009

NOVA

834 x bekeken | 0 reacties
6
Diep in de schulden door DSB Bank
De DSB Bank verstrekt kredieten die hoger zijn dan toegestaan. Daarom krijgen steeds meer mensen problemen met het aflossen van hun lening. De Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) stelt nu een onderzoek in naar de hypotheekadviezen van de bank.

CDA en PvdA willen kredietreclames beperken
Regeringspartijen PvdA en CDA maken zich zorgen. Zij dienen een initiatiefwet in waarmee zij televisiereclames van kredietverstrekkers aan banden willen leggen. NOVA spreekt met Kamerlid Hans Spekman (PvdA).

Amerika versus Europa
Op de topconferentie van de G20 in Londen over de crisis staan de Europeanen al de hele dag tegenover de Amerikanen. President Obama wil dat Europa de economie stimuleert. Duitsland en Frankrijk willen vooral strenger internationaal toezicht op banken. In NOVA het laatste nieuws over de slotverklaring, een verslag vanuit Londen en een gesprek met Onno Ruding, oud-minister van FinanciŽn en oud-bankier bij Citigroup.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 2 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Hans Spekman en Onno Ruding. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie