Uitzending
NOVA - 19-6-2008

19-6-2008

NOVA

777 x bekeken | 0 reacties
6
Trots Op Nederland?
Sinds de bestuurders van Trots Op Nederland (TON) vechtend over straat rollen, wordt er gesproken over LPF-achtige toestanden. NOVA ontdekte dat de partij van Rita Verdonk in meer opzichten gelijkenis vertoont met de LPF: de belangrijkste financier van de Lijst Pim Fortuyn blijkt zich geschaard te hebben achter Rita Verdonk en haar financieel te steunen.

Eef de F.
Zakenman Eef de F. stuurde vanuit Nederland 1,48 gram coca´ne en 9,8 gram marihuana naar zijn hotel in Bangkok. Een kostbare misstap: hij kreeg 22 jaar gevangenisstraf. Nu, vijf jaar later, kan hij naar Nederland komen op basis van het uitleveringsverdrag dat Nederland met Thailand heeft gesloten. De verwachting was dat hij - gezien de lage hoeveelheid drugs - vrijwel direct vrij zou komen in Nederland. Maar niets is minder waar.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 19 juni door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee