Uitzending
NOVA - 15-3-2010

15-3-2010

NOVA

779 x bekeken | 0 reacties
8
Wat is wijsheid voor het CDA?
Hoe moeten de andere partijen reageren op de plotselinge kandidatuur van Job Cohen? Dit is vooral voor het CDA een lastige vraag. De dag na de val van het kabinet werd Jan Peter Balkenende naar voren geschoven als lijsttrekker in de verwachting dat zijn tegenstander Wouter Bos zou zijn. Maar dat ligt nu heel anders.

Moet Europa Griekenland redden?
De ministers van FinanciŽn van de eurolanden, waaronder demissionair minister Jan Kees de Jager, bespreken vandaag in Brussel de situatie van het noodlijdende Griekenland. Daarbij kan het gaan om miljardenleningen van of via de Europese Commissie. NOVA toog naar een van de armste regio's van Griekenland, Argolida, waar de crisis heftig gevoeld wordt.

Krabbelt de kunstmarkt weer op?
In Maastricht is de Tefaf, de grootste kunst- en antiekbeurs ter wereld, in volle gang. In 2010 lijkt de kunstmarkt langzaam weer op te krabbelen.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 15 maart door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee