Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 15-6-2005

15-6-2005

NOVA

988 x bekeken | 0 reacties
6
Tbs'er
De tbs'er die sinds vorige week werd vermist, is aangehouden op verdenking van de moord op een man die dood is aangetroffen in een bootje in het Noord-Hollands Kanaal. In Nova reageert vanavond tbs-deskundige Hjalmar van Marle, ooit directeur van de Mesdagkliniek en van het Pieter Baan Centrum.

Van Persie
Voetballer Robin van Persie blijft nog een dag vast zitten. Hij is maandag aangehouden op verdenking van verkrachting. Een vrouw in Rotterdam heeft aangifte tegen hem gedaan. In Nova vanavond reacties op de zaak, onder meer van Van Persie's advocaat Moszkowicz.

Tegelgooiers
De vier jongens die in januari bij Rijswijk een stoeptegel van een viaduct gooiden, stonden vandaag voor de rechter. De tegel kwam terecht op de auto van de dertigjarige Louise Donk, die als gevolg daarvan overleed. 'We dachten er niet zo over na', luidde de verdediging vandaag. Een gesprek met de familie van het slachtoffer.

Presentatie: Willem Lust.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 15 juni door de VARA en de NPS. Te gast was Hjalmar van Marle. De presentatie was in handen van Willem Lust. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie