Uitzending
NOVA - 12-9-2007

12-9-2007

NOVA

767 x bekeken | 0 reacties
6
Onderwijs
Goedwillende freelancers, onbevoegde studenten of een Poolse leraar die hier Duits komt geven. Veel scholen hebben er moeite mee onderwijzend personeel te vinden. En als er niet snel wat gebeurt, wordt het tekort aan leraren alleen maar groter. De commissie Leraren kwam vandaag met aanbevelingen. Voorzitter van de commissie Leraren, Alexander Rinnooy Kan, reageert in de studio.

Bert Haanstra
Hij is alweer tien jaar dood, maar geenszins vergeten. Filmregisseur Bert Haanstra staat volop in de belangstelling. Het Nederlands Filmfestival wijdt een retrospectief aan zijn films, zijn oeuvre verschijnt op dvd en zijn speelfilm Fanfare krijgt een plek in de Canon van de Nederlandse film. NOVA ging terug naar Giethoorn waar de film Fanfare destijds werd gemaakt. En daarom is er na al die jaren een making of.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 12 september door de VARA en de NPS. Te gast was Alexander Rinnooy Kan. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee