Uitzending
NOVA - 12-8-2009

12-8-2009

NOVA

974 x bekeken | 0 reacties
8
Q-koorts verspreidt zich snelst in Nederland
Meer dan tweeduizend besmettingen, zeker vier doden en een bacterie die maanden kan overleven. Het gaat hier niet om de Mexicaanse griep, maar om de Q-koorts. Nergens in de wereld verspreidt de bacterie zich zo snel als in Nederland. In de studio reageert Jos van de Sande, hoofd infectieziekten van de GGD Hart voor Brabant.

Spelers van Staatsloterij misleid?
Was er afgelopen maandag ? 27,5 miljoen aan jackpot beloofd? Volgens de Staatsloterij niet, maar duizenden spelers voelen zich misleid. De Stichting Reclame Code (SRC) komt morgen bijeen om te bespreken of de Staatsloterij misleidende reclames plaatst. En loterijverlies.nl voert namens 22.000 spelers een rechtszaak. Zij willen hun inzet terug. In de studio is Ferdy Roet, jurist en oprichter van loterijverlies.nl.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 12 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee