Uitzending
Nieuwsuur - 6-3-2018

6-3-2018

Nieuwsuur

555 x bekeken | 0 reacties
5
Russische ex-spion vergiftigd
De anti-terreureenheid van de Britse politie helpt mee aan het onderzoek naar de vergiftigde oud-spion Sergej Skripal. Die werd gisteravond samen met zijn dochter met spoed opgenomen in een ziekenhuis, nadat hij bewusteloos was gevonden.

Photoshoppen in de 17de eeuw
Marten Soolmans en Oopjen Coppit zijn terug. Hun portretten, geschilderd door Rembrandt in 1634, hangen in het Rijksmuseum. Nieuwsuur kijkt voor de gelegenheid naar dit werk van Rembrandt door de ogen van fotograaf Carli Hermès.

Groei is er ook buiten buiten de Randstad
De Randstad, daar gebeurt het. Dat is het bestaande beeld. Maar is het ook de werkelijkheid? Nieuwsuur gaat de provincie in om te ontdekken waar de groei zit en wat die groeigebieden zo succesvol maakt. Te gast is onze econoom Mathijs Bouman.

'Vrouwen moeten zelf op de trom slaan'
Er zitten nog steeds te weinig vrouwen in de top van bedrijven en ze verdienen nog steeds minder dan mannen. Nieuwe voorstellen moeten daar een eind aan maken.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Mathijs Bouman te gast. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke, Twan Huys en Joost Karhof. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op dinsdag 6 maart door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie