Uitzending
Nieuwsuur - 1-3-2018

1-3-2018

Nieuwsuur

675 x bekeken | 0 reacties
5
Weer chaos in het Witte Huis
President Donald Trump lijkt zich steeds meer te isoleren. Gisteravond vertrok zijn perschef Hope Hicks, en de rol van zijn adviseur en schoonzoon Jared Kushner lijkt bijna uitgespeeld. Vanavond een gesprek met correspondent Arjen van der Horst.

Onvrede in fusiegemeente Sittard-Geleen
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaat verslaggever Jan Eikelboom het land in, op zoek naar de 'onderstroom van het nieuws'. Hij is nu in Sittard-Geleen, waar onvrede heerst over de fusie van de gemeenten.

Woede in Slowakije over moord op journalist
Morgen zijn er protesten in Europa tegen de moord op de Slowaakse journalist Jan Kuciak. Hij onderzocht banden tussen de maffia en topadviseurs van de Slowaakse premier. We praten met de hoofdredacteur van de krant Denník N.

Vorst houdt Nederland in zijn greep
Na jaren waarin nauwelijks ijs op het water te zien is geweest, houdt de vorst Nederland in zijn greep. Dat is mooi voor de schaatsers, maar een probleem voor daklozen, die zich er nauwelijks tegen kunnen wapenen.

De presentatie was in handen van Mariëlle Tweebeeke, Twan Huys en Joost Karhof. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op donderdag 1 maart door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie