Programma
Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

7
Nick, Simon & Kees: Homeward Bound is een muzikaal programma bij de AVROTROS. De vrienden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol storten zich in het leven van hun muzikale inspiratiebronnen met Paul Simon en Art Garfunkel van het bekende jaren 60 duo Simon & Garfunkel. Samen reizen ze reizen naar de stad waar de muziekcarričre van Simon & Garfunkel ooit begon: New York. Kees, Nick en Simon verblijven tijdens hun zoektocht in een appartement in de wijk Forest Hills in Queens, een echte Joodse middenstandswijk. Dit is de wijk waar Simon & Garfunkel zijn opgegroeid. Ze ontmoeten allerlei mensen die iets met het bekende duo te maken hebben gehad. Zo spreken ze af met Alex die op dezelfde high school als Simon & Garfunkel zat en waar Simon & Garfunkel voor het eerst als duo optraden. Nick en Simon mogen op datzelfde podium een nummer van hun idolen spelen. Kees is er als regisseur natuurlijk bij om deze momenten vast te leggen. Met elke stap en elke ontmoeting komen ze steeds dichterbij Paul Simon en Art Garfunkel. Zullen Nick, Simon en Kees hun iconen ook echt ontmoeten?
 • Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

  414 x bekeken | 28-5-2020
  Nick, Simon & Kees: Homeward Bound - 28-5-2020
  7
  De mannen proberen opnames voor hun documentaire te maken in de ouderlijke woningen van Simon & Garfunkel. In de woning van Art Garfunkel ontmoeten ze een bijzondere man die een wel heel bijzondere verrassing in zijn… Bekijk uitzending
 • Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

  630 x bekeken | 21-5-2020
  Nick, Simon & Kees: Homeward Bound - 21-5-2020
  6
  Deze uitzending van het programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound werd uitgezonden op donderdag 21 mei door AVROTROS. Bekijk uitzending
Nick, Simon & Kees: Homeward Bound info
Nieuws over Nick, Simon & Kees: Homeward Bound
 • Nick, Simon & Kees: Homeward Bound - 20-5-2020

  20-5-2020

  Nick & Simon duiken op NPO 1 in leven Simon & Garfunkel

  Nick & Simon duiken voor een eigen documentaire in het leven van hun muzikale helden Simon & Garfunkel. Het muziekduo reist samen met goede vriend Kees Tol af naar New York, waar de muziekcarričre van Simon & Garfunkel begon. De tv-show Homeward Bound volgt het proces.

  Als documentairemakers wil het drietal iedereen kennis laten maken met Paul Simon en Art Garfunkel. Het doel van Nick & Simon is om zo dicht mogelijk bij hun muzikale helden te komen. In New York ontmoeten ze de fotograaf van de meest iconische albumcover van Simon & Garfunkel.

  Tijdens de zoektocht hopen Nick & Simon hun inspiratiebronnen te ontmoeten. Het programma Homeward Bound volgt het drietal tijdens het maken van hun eigen documentaire over Simon & Garfunkel. De docu verschijnt na afloop van de tv-show op de online-kanalen van AVROTROS.
  Lees verder