Uitzending
Netwerk - 9-10-2009

9-10-2009

Netwerk

964 x bekeken | 0 reacties
8
Zelfmoordgolf France Telecom - exclusief interview met overlevende
In achttien maanden tijd hebben 24 medewerkers van France Télécom zich van het leven beroofd. De zelfmoorden komen voort uit onvrede over de werkomstandigheden. Het telecombedrijf ligt al enige tijd onder vuur wegens de zelfmoordgolf. Een exclusief interview met een overlevende, Yonnel Dervin.

DSB: oplossing of stroop?
DSB en het Steunfonds Probleemhypotheken zijn tot een akkoord gekomen. De regeling, die zich richt op de wijze waarop de waarde van een woning en de maximale leencapaciteit wordt vastgesteld, kan op veel kritiek rekenen. Wat schieten de gedupeerden er mee op? Een gesprek met twee van die gedupeerden.

Verdient Obama de Nobelprijs voor de Vrede?
Nog geen jaar bekleedt Obama het hoogste ambt in de Verenigde Staten en nu krijgt hij de Nobelprijs voor de Vrede. Verdient Barack Obama - nu al - de Vredesprijs? Netwerk spreekt met Amerika-kenner Willem Post, VVD-Kamerlid en republikein Arend Jan Boekestijn en Kirsten Verdel, die deel uitmaakte van Obama's campagneteam.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 9 oktober door de EO en de NCRV. Te gast waren Arend-Jan Boekestijn, Kirsten Verdel en Willem Post. De presentatie was in handen van Frank du Mosch.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie