Uitzending
Netwerk - 5-10-2009

5-10-2009

Netwerk

738 x bekeken | 0 reacties
8
Nederlanders gooien privacygevoelige info gewoon op straat
Eťn op de vier huishoudens gooit nog steeds privacygevoelige informatie letterlijk op straat. Ondanks de hevige campagnevoering vanuit de overheid, blijkt uit onderzoek dat vuilniszakken nog steeds voldoende informatie bevatten voor criminelen om direct aan de slag te gaan. Inmiddels zijn 130.000 Nederlanders slachtoffer geworden van identiteitsfraude. Netwerk spreekt met twee slachtoffers.

Sumatra vijf dagen na de catastrofale aardbeving
IndonesiŽ heeft maandag de zoektocht naar overlevenden van de aardbeving op Sumatra gestaakt. Men gaat ervan uit dat de naar schatting 4000 mensen die nu nog onder het puin liggen, niet meer in leven zijn. Netwerk reisde af naar het rampgebied rond de havenstad Padang en sprak daar met overlevenden van de ramp die langzamerhand weer proberen hun leven op te pakken.

Bond van Oranjeverenigingen tegen villa kroonprins
Na verzet van een deel van de Tweede Kamer, is nu ook de Bond van Oranjeverenigingen tegen het plan van kroonprins Willem-Alexander om een huis te bouwen in Mozambique. De druk om te stoppen met de bouw neemt dus toe.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 5 oktober door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee