Uitzending
Netwerk - 13-10-2009

13-10-2009

Netwerk

830 x bekeken | 0 reacties
8
De gevolgen voor gedupeerden van DSB
De dag na de val van de DSB-bank wordt pas echt duidelijk wat de gevolgen zijn voor de klanten van de bank. Wat kun je doen als je rekening bevroren wordt en je alleen nog tot woensdag middernacht geld uit de pinautomaat kunt halen maar toch bepaalde kosten moet betalen? In Netwerk aandacht voor de gedupeerde klanten van de DSB-bank en meer over de claim tegen Pieter Lakeman.

Wilders ten onrechte geweigerd in Groot-BrittanniŽ
Geert Wilders had begin dit jaar niet geweigerd mogen worden door de Britse immigratiedienst. Dat heeft het Asiel en Immigratie Tribunaal in Londen vandaag beslist in de beroepszaak die de Britse Birkenhead Society namens de PVV-leider had aangespannen. Wilders reageert in de uitzending.

Burgemeesters steeds vaker slachtoffer van geweld
Burgemeesters, wethouders en gemeenteraadsleden zijn steeds vaker slachtoffer van geweld, intimidaties en bedreigingen. In 2008 heeft 69 procent van de burgemeesters en wethouders hiermee te maken gehad, zo blijkt uit onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken. In Netwerk vertellen twee bedreigde burgemeesters hun verhaal.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 13 oktober door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie