Uitzending
Netwerk - 9-11-2009

9-11-2009

Netwerk

1027 x bekeken | 0 reacties
8
Illegale prostituees doen het in hotels en motels
Iedere dag brengen ruim 50.000 mensen in Nederland een bezoekje aan een prostituee. Meer dan de helft daarvan vindt plaats in het illegale circuit. Sinds de regulering van de seksbranche, waardoor prostituees vergunningen moeten hebben, groeit dit circuit gestaag. Om controles en belastingen te ontduiken, zouden een paar duizend prostituees uitgeweken zijn naar hotels en motels. Netwerk ging op onderzoek uit in het illegale circuit.

Gezondheidsraad: ook jonge kinderen inenten tegen Mexicaanse griep
Kinderen in de leeftijd van zes maanden tot en met vier jaar moeten worden ingeŽnt tegen de Mexicaanse griep. Dit adviseert De Gezondheidsraad aan minister Ab Klink van Volksgezondheid, zo meldt de NOS vandaag. Is het besluit van de Gezondheidsraad terecht? Lieke Sanders, lid van de Gezondheidsraad, laat vanavond haar licht schijnen over het advies.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 9 november door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Frank du Mosch.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee