Uitzending
Netwerk - 13-11-2009

13-11-2009

Netwerk

622 x bekeken | 0 reacties
8
Economie herstellende - consument houdt de hand nog op de knip
De Nederlandse economie is weer herstelende, maar de consument houdt nog steeds de hand op de knip. Hoe kreeg je deze weer zo ver om zijn geld uit te geven zodat de economische groei kan beklijven? We gingen op pad en spraken onder anderen met het winkelend publiek in Utrecht. Verder geeft Gerrit Antonides, professor consumenteneconomie, tips aan ons kabinet over hoe het de consument 'weer aan de praat kan krijgen'.

Klimaattop Kopenhagen - het is vijf voor twaalf voor de aarde
Volgens de meeste klimaatwetenschappers is het is vijf voor twaalf. Als er niet snel wat aan het klimaatprobleem gedaan wordt is de schade aan de aarde onomkeerbaar. In december gaan alle wereldleiders in Kopenhagen met elkaar om tafel om ervoor te zorgen dat we met z'n allen duurzamer worden. We spraken met de Nederlander Yvo de Boer van het klimaatbureau van de VN over het klimaatprobleem.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 13 november door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Frank du Mosch.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee