Uitzending
Netwerk - 12-11-2009

12-11-2009

Netwerk

823 x bekeken | 0 reacties
8
Rosse buurt Alkmaar blijft bestaan
Wat in Amsterdam en Arnhem niet lukte, mag in Alkmaar wel; 92 prostitutieramen op de Achterdam in Alkmaar blijven open. De rechtbank in Alkmaar bepaalde donderdag dat niet bewezen is dat er bij de exploitatie van de panden sprake is van witwassen en aankoop met drugsgeld.


Praktijk Parklaan

vaccinatiedrukte barst los
Het is een drukke tijd voor de doktoren van huisartsenpraktijk Parklaan in Hoevelaken. Vandaag starten ze met de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep. En ook tijdens de reguliere diensten komen de artsen veel patiŽnten tegen met griepverschijnselen.

2012: het einde van de wereld?
! De economische crisis, Mexicaanse griep, klimaatveranderingen, zijn het tekenen dat het einde der tijden nabij is? Volgens de nieuwste rampenfilm 2012 van regisseur Roland Emmerich is het over drie jaar echt zo ver. In het magische jaar 2012 vergaat de wereld door een reeks apocalyptische gebeurtenissen.

Presentatie: Margje Fikse.

De presentatie was in handen van Margje Fikse. Deze uitzending van het programma Netwerk werd uitgezonden op donderdag 12 november door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee