Uitzending
Netwerk - 8-6-2010

8-6-2010

Netwerk

1029 x bekeken | 0 reacties
8
Op campagne met Hero Brinkman
Geert Wilders ervaart de persoonlijke voorkeurstemmen-campagne die Hero Brinkman voert, als een bedreiging voor zijn positie. Dat zegt de nummer 11 van de PVV-kieslijst tegen een symphatisant, op campagne in Druten. De camera van Netwerk volgt Brinkman in de laatste week voor de verkiezingen, thuis, op campagne en in Den Haag.

Brinkman reageert op Netwerk
'Geert heeft er totaal geen moeite mee als ik veel stemmen haal. Hij zal zich niet bedreigd voelen.' Dat zei Hero Brinkman tegen de verslaggever van Netwerk voor de camera. Maar eerder formuleerde hij het zo: 'Wat Geert natuurlijk ook niet wil is dat ik te groot word. Dat is voor hem een bedreiging. Ik ken Geert.' Wat is nu waarheid? Netwerk toog andermaal naar Middenbeemster voor Brinksmans reactie.

Juliana uit Haīti naar Canada
18 Januari. Uit de puinhopen van wat eens een huis was, haalt een Nederlands Urban Search and Rescue Team de driejarige Juliana tevoorschijn, samen met haar moeder. Drie maanden later ontdekt Netwerk dat Juliana er nog steeds slecht aan toe is. Verslaggever Geertjan Lassche doet er alles aan om haar naar Canada over te brengen voor een medische behandeling.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 8 juni door de EO en de NCRV. Te gast waren Hero Brinkman en Geertjan Lassche. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee