Uitzending
Netwerk - 24-2-2010

24-2-2010

Netwerk

733 x bekeken | 0 reacties
8
Kramer mist tweede gouden medaille door blunder coach
Miljoenen kijkers waren gisteren getuige van een enorme blunder op het ijs. Sven Kramer was op weg naar zijn tweede gouden medaille toen hij onterecht door zijn coach naar de binnenbaan werd gestuurd. Niet wetend wat er aan de hand is komt Kramer juichend over de finish, maar de 23-jarige topschaatser wordt gediskwalificeerd en krijgt geen goud op de tien kilometer.

Stand
Almere

Lijsttrekkersdebat in Almere
De val van het kabinet zorgt ervoor dat de ogen nog meer op Almere worden gericht. Daar doet de PVV namelijk mee met de lokale verkiezingen. Vandaag werd in een peiling van TNS NIPO bekend gemaakt dat de PVV in Almere de grootste wordt. De uitslag in de polderstad kan een graadmeter zijn voor de landelijke verkiezingen van 9 juni.


Problematische kabinetsformatie

de meest waarschijnlijke coalities
Nu het kabinet Balkenende IV is gevallen, rijst de vraag welke partijen het volgende kabinet zullen vormen. Na de verkiezingen, die 9 juni plaatsvinden, start er een nieuwe kabinetsformatie. Die formatie wordt gezien als één van de lastigste aller tijden. Mogelijk zelfs de moeilijkste in de parlementaire geschiedenis.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 24 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee