Uitzending
Netwerk - 2-3-2010

2-3-2010

Netwerk

846 x bekeken | 0 reacties
8
Nederlanders vermist in Chili
Er is nog geen contact geweest met 57 Nederlanders in het door een aardbeving getroffen Chili. Dit heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag bekend gemaakt. Hoe meer tijd verstrijkt hoe moeilijker de situatie wordt voor familieleden van vermiste Nederlanders. Het verhaal van Nederlanders die in onzekerheid leven over het lot van hun familie in Chili.

De lokale Geert Wilders
Meeliften op het succes van de PVV, overal in het land zijn er lokale politieke partijen die het proberen. Met een partijprogramma dat overeenkomsten kent met dat van de Partij voor de Vrijheid proberen ze zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Wie zijn deze Wilders copycats? Wat willen ze bereiken? We zoeken ze op in de gemeente Haarlemmermeer en Bunschoten.

VerkiezingsNāch in Den Haag
Nederland maakt zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen. In Den Haag en Almere is de strijd extra spannend, omdat de PVV in deze gemeenten een greep naar de macht doet. Maar hoeveel kans maakt de partij in de Hofstad? Netwerk doet verslag vanuit Den Haag, peilt de meningen in het Laakkwartier en interviewt PvdA-lijsttrekker Jeltje van Nieuwenhoven.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 2 maart door de EO en de NCRV. Te gast was Jeltje van Nieuwenhoven.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee